HAIRSTIM

Numerar la livrare și livrare rapidă

Evaluarea clientului:
4.7/5

HAIRSTIM PĂRUL PERFECT ȘI GROS DIN NOU ÎNTR-O CLIPĂ

Încercați noul tratament Made in Italy care vindecă toate tipurile de păr deteriorat, chiar și pe cel mai fragil.

100% NATURAL

Formula sa specifică și profesională, cu 10 ingrediente active naturale, redă părului strălucirea, hrănirea și catifelarea.

POTRIVIT PENTRU TOATE TIPURILE DE PĂR

Păr lung, scurt, gros, fin, drept, creț, deteriorat și fragil. Descurcă și previne încrețirea.

EFICIENTE ȘI NUTRITIVE

Hidratează, repară și previne părul fin, deteriorat, fragil sau ars de soare. De asemenea, protejează culoarea.

PĂR SĂNĂTOS ȘI SUPLU ÎNCĂ DE LA PRIMA APLICARE

Regenerează și îngrijește cu strălucire naturală. Puteți spune în sfârșit adio vârfurilor despicate și părului slab.

HAIRSTIM

CRED ÎN OCHII TĂI

OFERTĂ LIMITATĂ LA DOAR 129 RON

CE MAI AȘTEPȚI?

Comandați acum și plătiți în numerar la livrare

Preț de pornire

258 RON

HAIRSTIM PENTRU NUMAI 129 RON

NUTRIȚIE PREMIUM PENTRU PĂRUL TĂU

HAIRSTIM este un produs 100% natural și este lipsit de aditivi chimici care sunt dăunători pentru scalp. Formula sa este îmbogățită numai cu ingrediente naturale care se combină pentru a oferi părului un efect hidratant și reparator, făcându-l sănătos și plin de viață.

ÎNCERCAȚI ACUM NOUL TRATAMENT HAIRSTIM CARE VĂ VA PUNE ÎN VALOARE PĂRUL:

CUM POT PLASA O COMANDĂ?

COMPLETAȚI FORMULARUL

Completați formularul de pe site-ul nostru cu datele dvs. și selectați oferta dorită din meniul derulant de pe formular.

LIVRARE RAPIDĂ

Produsul va ajunge la domiciliul dumneavoastră în 48 de ore, fără costuri de transport. Veți primi un SMS cu urmărirea expedierii.

PLATĂ

Puteți plăti curierul direct după ce primiți pachetul.

CE SPUN CEI CARE AU ÎNCERCAT-O

Maria S.
Leggi Tutto
Dacă aș fi găsit această mască mai devreme, m-ar fi scutit de ani de încercări și de bani cheltuiți degeaba. Balsamuri, măști, uleiuri, remedii disperate ale bunicii pentru a recupera ceea ce coloranții au distrus... Mie îmi place HAIRSTIM, îmi place și îmi place! Nu-mi lasă părul greu, miroase foarte bine și îl lasă ușor chiar și după 3 zile fără să-l spăl.
Sonia D.
Leggi Tutto
Mi-am decolorat părul pentru a-l vopsi pe 14 noiembrie și de atunci este creț, uscat și subțire. Astăzi îl folosesc de 17 zile și s-a îmbunătățit atât de mult... în sfârșit... după atâtea... pot să le coafez așa cum îmi doresc. după atâta timp pot să le coafez așa cum vreau. vara nu mi-e frică de tine!

PROFITAȚI DE OFERTĂ HAIRSTIM PENTRU NUMAI 129 RON
în loc de 258 RON

INTRODUCEȚI DETALIILE DVS. PLASAȚI O COMANDĂ CU PLATA LA LIVRARE

ATENȚIE: produsele recomandate pe acest site sunt vândute în afiliere, prin urmare, nu suntem producătorul sau vânzătorul oficial al tuturor produselor pe care le puteți găsi pe site-ul nostru. Prin urmare, pentru orice cerere de rambursare sau alte probleme legate de produsele comandate prin intermediul site-ului, trebuie să vă adresați întotdeauna vânzătorului oficial. Cu toate acestea, noi vom fi disponibili pentru a vă ajuta și a vă sprijini.
Produsele sunt recenzate în scop informativ: nu este în niciun caz posibil să garantăm anumite rezultate, șansele de succes ale oricărui rezultat variază de la un client la altul.
Acest blog nu este un ziar, deoarece este actualizat în mod neregulat. Prin urmare, nu poate fi considerat un produs editorial în conformitate cu legea nr. 62 din 7.03.2001. Unele imagini și recenzii de pe blog au fost găsite pe web, dacă credeți că acestea pot încălca drepturile dumneavoastră, vă rugăm să ne anunțați și vor fi eliminate imediat.Los productos se revisan con fines informativos: de ninguna manera es posible garantizar ciertos resultados, las posibilidades de éxito de cualquier resultado varían de un cliente a otro.
Este blog no es un periódico ya que se actualiza sin ninguna periodicidad. Por lo tanto, no puede ser considerado un producto editorial de conformidad con la ley n. 62 del 7.03.2001. Algunas imágenes y reseñas del blog se han encontrado en la web, si cree que pueden infringir sus derechos, háganoslo saber y se eliminarán de inmediato.